Om Boligagenten

7 GODE GRUNNER TIL Å BENYTTE BOLIGAGENTEN AS

Større valgfrihet

Du finner ikke din drømmebolig i avisen, og VET samtidig at mange fine hus blir solgt uten annonsering. Du vil ha tilgang til HELE markedet ! undertekst: Ca 50% av boligene over 15 mill omsettes utenom det annonserte markedet.

Spare tid

Du synes det tar for mye tid å lete etter bolig å gå på visninger, hvor 8 av 1o visninger er bortkastet. Dette har du hverken tid eller råd til! Anslagsvis 80% av alle visninger du går på er bortkastet. Bilder lyver.

Riktig pris

Megler er “selgers mann”, og du mistenker ofte at takstene kan være satt alt for høyt. Du forstår at du kan spare betydelige summer på å ha din egen proffe rådgiver og forhandlings partner i prosessen.

Én kontaktperson

Du vil slipp å spore opp og forholde deg til et ti-talls meglere, og ønsker deg et Single point of contact”.

Kvalitetssikre kjøpet

Du vil gjerne få bistand av vårt nettverk av takstmenn, arkitekter og entreprenører FØR du kjøper, og unngå ubehaglige overraskelser

Helhet

Du vil gjerne få tilgang til vårt nettverk av interiørdesignere, møbeldesignere, kunsthandlere og leverandører av byggevarer. Spar tid og penger på oppussing og møblering!

Kunnskap om markedet

Du har ikke vært aktiv i boligmarkedet på en stund eller bor utenbys eller utenlands, og trenger en stedlig representant som kan ta de første grovsorteringene for deg, liste opp fordeler og ulemper med de ulike objektene og bistå deg i å arrangere og gjennomføre visninger på de mest interessante boligene.

Når du skal kjøpe bolig…
Synes du det er frustrerende å måtte forholde deg til et stort antall eiendomsmeglere?
Kan du styre din begeistring for tanken på å gå på enda en bortkastet visning?

Hvis du nikker bekreftende nå, bør du kontakte Boligagenten for en uforbindtlig samtale. Boligagenten har bred erfaring og oppdatert detaljkunnskap om boligmarkedet i Oslo Vest og Bærum.

Boligagenten tar alltid utgangspunkt i boligkjøperens ønsker og behov. Med disse ønskene og behovene som utgangspunkt, tar vi tiden til hjelp for å finne kjøperens “drømmebolig” – hvis denne ikke allerede finnes tilgjengelig på markedet, eller i vår database.

Boligagenten har arbeidet med kjøp og salg og utvikling av boligeiendommer på Oslo Vest og i Bærum de siste 15 årene. Daglig kontakt med eiendomsmeglere sikrer at Boligagenten alltid har oppdatert informasjon om hvilke boliger som er til salgs, også om boliger som av ulike årsaker ikke blir tilbudt på det åpne markedet.

Boligagenten har 15 års erfaring med megling i luksusmarkedet i Oslo m/omegn, og selskapet har eiendomsmeglerbevilling(fra 2004). Jan Erik Sloreby som er daglig leder og meglerutdannet har også siv.øk utdanning fra NHH(1989). Boligagenten er medlem av Norges Eiendomsmegler Forbund (NEF).