Megler

Megler

MEGLER

Som eiendomsmegler vil du kunne ha nytte av å vite hvilke type boliger våre kunder til enhver tid søker. Når du har signert et nytt oppdrag på en eksklusiv eiendom i Oslo eller Bærum, kan vi allerede ha flere kjøpere i vår database på nettopp denne eiendommen.

Send oss en e-post og vi skal returnere passordet som gir deg tilgang på vår “eiendom søkes” database som til enhver tid holdes oppdatert.

I vår database med eiendommer, er det flere som enda ikke har valgt megler. På disse eiendommene er det mulig å inngå et samarbeid. Dersom du tipser oss om en kjøper som ikke finner det han søker, og vi inngår et søkeoppdrag med din kunde, vil vi både betale deg et finders fee tilsvarende 20%-40%+mva av vår faktura til kunden dersom vi lykkes med å finne et objekt som det inngås kjøpekontrakt på, og vi vil hjelpe deg å passe på dine interesser i forhold til din kundes resalg av gammel bolig. Ved å samarbeide, blir det bedre service til våre felles kunder, og bedre resultater for alle!

handskahee

Boligagenten as har eiendomsmeglerbevilling(siden 2004), og faglig leder. Jan Erik Sloreby er utdannet siv.øk fra NHH(1989) og har i tillegg utdannelse som megler fra BI. Dette gir Boligagenten as full anledning til å samarbeide med andre meglere, betale og motta finders fee, og å dele oppdrag og provisjoner. Kontakt oss for en uforbindtlig samtale om hvordan vi kan samarbeide for å yte bedre kundeservice ovenfor felles kunder og for å løse flere case i samarbeid.